OptiSleep Scandinavische Boxspring 7000

Boxspringcombinatie OptiSleep 7000 bestaat uit een hoofdbord met rechte hoeken, één of twee vlakke of elektrisch verstelbare pocketvering boxsprings met gestoffeerde onderplint en is zowel met gestoffeerde matrassen als met witte tijkmatrassen leverbaar.
Vanaf € 1.895,00 o.b.v 1-persoons
Afspraak maken
"

Deze sportieve boxspringcombinatie heeft een recht hoofdbord en 2 vlakke of elektrisch verstelbare pocketvering boxsprings met een mooi gestoffeerde onderplint. Deze boxspring is zowel met gestoffeerde matrassen als met witte tijkmatrassen leverbaar. Voor de pootjes kun je kiezen uit verschillende vormen en materialen, in hout en rvs.

Met onze OptiSleep collectie stel je zelf jouw kwalitatief hoogwaardige bed combinatie samen tegen een aantrekkelijk prijskaartje. Veel Hollands fabricaat en gegarandeerde kwaliteit voor je geld.

 

Op een boxspring van OptiSleep geniet je hoe dan ook van maximaal slaapcomfort. Omdat slapen iets persoonlijks is, bepaal je bij OptiSleep zelf de mate van dat comfort. Samen met de slaapspecialist stel je in vier stappen je eigen boxspring samen.

1. UitvoeringLees je graag nog een boek voor het slapen of kijk je graag televisie in je slaapkamer, dan biedt een elektrisch verstelbare bedbodem je alle gemak. En heb je dat niet nodig, dan kies je bij OptiSleep gewoon voor een vlakke uitvoering.2. DesignWelke stijl past het beste in je slaapkamer? Geef het uiterlijk van je boxspring vorm met één van de drie OptiSleep-hoofdborden. En maak je bed helemaal af met een bijpassend stalen of houten potenset.3. ComfortGa je voor het comfort van onze traditionele boxspring met een wit matras? Of toch voor dat van onze Scandinavische boxspring met een gestoffeerd matras en daarbovenop nog een los topdekmatras?4. StoffenVoor de afwerking van je boxspring kies je bij ons onder meer uit de uitgebreide stoffencollectie van De Ploeg. Ambachtelijk vervaardigde stoffen, verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren. Vraag de dealer naar de mogelijkheden.

Vijf redenen om voor OptiSleep te kiezen:

OptiCare slaapzekerheid met onze 90 dagen omruilgarantie op de matraskern.

OptiGrip voorkomt schuiven van het matras.

OptiZone extra elastische zone voor optimaal comfort.

OptiMix je stelt zelf je eigen Optisleep boxspring samen.

Opticolour luxe en trendy stoffen o.a. van de Ploeg.

Meer informatie
Kenmerken
Specificaties
Kenmerken

Deze Optisleep boxspring combinatie bestaat uit:

Hoofdbord: recht hoofdbord.

Boxsprings: twee boxsprings met 7-zone pocketvering kern en anti-slip spiegel.
Voorzien van: gestoffeerde onderplint.

Inclusief potensets.

Matrassen: Zowel met gestoffeerde matrassen als met witte tijkmatrassen leverbaar.

Ligcomfort: soepel en stevig.

Tijk: luxe OptiSleep tijk, voorzien van elastomeer in de comfortzones.

Met 4 handgrepen en 4-zijden rits.

Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Uitvoering Vlak en elektrisch verstelbaar
EAN 9900034120198
Merk OptiSleep
Vind ons in de buurt